Allt hör ihop. Allt i Ett, Ett i Alltet.

Att medvetandegöra sig. Att bli varse om hur allting hör ihop, hur allt är relaterat. Att bli ett med alltet...mja, kan ju låta litet som en klyscha men så är det faktiskt, ALLT hör ihop.

 

Ju närmare inpå naturen vi kommer, ju mer vi vistas ute i det fria desto mer förstår vi hur allt hänger ihop. Desto närmare vår egentliga ursprung kommer vi.

 

I dag när livet går i rasande tempo så är det av yttersta vikt att vi återtar den inre friden. Vi kan kidnappa en liten stund för oss själva med att bara gå ut på en liten promenad i skogen eller varför inte i närmaste park, och vi upptäcker hur vi fylls av ett lugn och känner oss stärkta. En positiv känsla intar vårt sinne.DET är att vara en del av alltet...

 

...och med det i åtanke så är det inte alltför underligt att några av oss "talar med djur": djurkommunikation är inte så knepigt, bara man lyssnar litet extra noga...vi har många härliga Vänner i djurriket! Deras berättelser och betraktelser är minst lika viktiga att ta i anspråk som våra egna.

När vi har förmånen att ha en Djurkamrat i våra liv så bör vi vårda den relationen lika ömt som vi vårdar övriga familje-eller vänskapsrelationer.

 

 

 

 

 

..."Vi har saker att berätta!"

Djurriket har många ambassadörer...