Några ord om mig...

"Att dynamiskt bejaka sin utveckling..."

Ja, jag är medium. Diplomerad. Jag har mina goda lärare och mentorer vilka jag själv har gått i lära hos och vägledning  för att hitta mitt eget sätt att jobba medialt på.

 

Att vara klarhörande och klarseende kan vara en börda vilket jag erfor under lång tid innan jag på allvar började utveckla mina förmågor. Innan jag tog tillvara på mina nådegåvor och började använda dem i Ljusets tjänst för det Högsta Godas syfte.

 

Några ord om min yrkesmässiga bakgrund (ifall någon undrar): jag har alltid arbetat med människor och inom branscher där mötet med människan är i fokus: vård och omsorg, hotell, turism och service.

Mina jordnära utbildningar i CV-portföljen kedjar från undersköterska inom psykiatri till diakon, från turistguide och besöksnäring/turismutveckling till egenföretagare.

 

Och nu tillbaka till dags dato: "När eleven är redo kommer läraren till denne." Ja så är det, för snart 20 år sedan träffade jag det kända mediumet Mariana Sjöberg-Larsson (* känd från bl a "det Okända" på TV 4, kanal 7) som med tiden blev en kär mentor och vägvisare för mig.

Jag har även vidareutbildat mig hos min goda vän Maria Hope Rosenlind (www.hope-of-avalon.com) och genom henne kommit ännu närmare mitt innersta och utvecklat mina förmågor.

 

Att vara Vägledare är en ansvarsfull uppgift som kräver att man själv får vägledning. Att dynamiskt bejaka sin utveckling är inte en engångsföreteelse ; det är en livslång förpliktelse.

 

Du är välkommen att boka in en tid med mig!

Sms:a, mejla eller ring för tidsbokning.

Boka in ett telefonmöte eller hembesök! Healing kan ingå om så önskas.

 

Jag svarar även på frågor via mejl och Du får svar inom ett dygn.

 

Djurkommunikation erbjuder jag via hembesök eller bildavläsning.

Kontakta mig för mer info.

 

Gruppsittningar? -Javisst, det erbjuder jag också! En trevlig och trygg tillställning med värme och  humor där deltagare får individuella budskap. Tidsåtgång ca 1-1,5 timme. Vi samlas hemma hos Dig eller annan samlingslokal som Du anordnar. Jag kommer också gärna till Er förening eller företag.

 

Tidsåtgång och priser:

Besök: ca 45-60 min: 700:-

Telefon: ca 45-50 min: 500:-

Mejlsvar: 300:-

Djukommunikation: 300:-/500:-

Gruppsittningar, föreningar/företag: enligt överenskommelse.

 

Obs: för besök utanför Motalas kommungräns tillkommer mil/reseersättning .Alla priser är inklusive moms, för företag tillkommer moms med 25%.

Betalning med swish, kontant eller faktura.

 

För mer information och tidsbokning: sms:a, mejla eller ring!

tel: 070-070 62 31

mejl: mirka@mw-vision.se

 

Eller så kan du använda kontaktformuläret nedan:

                        

Namn*
E-postadress*
Meddelande*